Free Delivery: Take advantage of our time to save event

icon

Transport Falas

Kompania jonë me automjetet tona siguron transportin falas në të gjithë rajonin e Kosovës.

icon

Montimi

Ne kujdesemi që të ofrojmë shërbim të shpejtë me standardet e fundit të punës. Montimi i mobiljeve mund të bëhet në ambiente të ndryshme.

icon

Mikpritja Klientëve

Jemi të përbërë nga njerëz të kualifikuar që u kanë shërbyer klientëve për vite me rradhë. Në sallonin tonë dhe jashtë tij do të jeni të mirëpritur në çdo kohë.

Adresa

Prizren–Lubizhdë KM 3,
Magjistralja Prizren–Prishtinë M25,
Prizren 20000 – Kosovë

Telefon

+383 49 888 652

Email

casaitalia.mob@gmail.com
info@casaitalia-ks.com